کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

توصیه جدید سازمان جهانی بهداشت برای تزریق دزهای یادآور واکسن کووید ۱۹

امسال دز‌های یادآور واکسن کووید ۱۹ برای هدف قرار دادن زیرسویه‌های XBB کروناویروس باید به‌روزرسانی شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک گروه مشاوره سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که فرمولاسیون‌های جدید باید با هدف ایجاد واکنش‌های آنتی‌بادیِ بدن در برابر زیرسویه‌های XBB.۱.۵ و XBB.۱.۱۶ تهیه شوند.

همچنین تهیه و توسعه فرمولاسیون‌ها و پلتفرم‌های جدیدتر نیز برای مصون‌سازی بدن در برابر گونه‌های XBB باید مدنظر قرار گیرد.

این گروه با اشاره به این که براساس داده‌های جدید، نسخه اولیه کروناویروس دیگر در جوامع انسانی در گردش نیست و واکسن‌هایی که سویه‌های اولیه را هدف قرار می‌دهند در برابر سویه‌های در گردشِ فعلی، مصونیت ناچیز ایجاد می‌کنند، پیشنهاد دادند که در تولید واکسن‌های آینده دیگر از سویه اولیه کروناویروس استفاده نشود.

گروه مشاوره سازمان جهانی بهداشت که بر اعمال تغییرات مورد نیاز در ترکیب واکسن‌های جدید کووید ۱۹ در آینده نظارت دارد و در صورت نیاز این تغییرات را پیشنهاد می‌کند در این بیانیه خاطر نشان کرد: استفاده از واکسن‌های تاییدشده فعلی همچنان باید مطابق با توصیه‌های این سازمان ادامه پیدا کند.

بنابر این گزارش، واکسن‌های یادآوری که سال گذشته به توصیه این سازمان توسعه و توزیع شدند، دو سویه مختلف شامل امیکرون و همچنین سویه اولیه را هدف قرار می‌دادند. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار